Jongerengroepsreizen

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken, wanneer je eerst een kostenberekening wilt maken resp. wanneer je je reservering wilt insturen!

Interne links

IchthusCamp Introductiepagina

Terug naar hoofdmenu
<

(Voor de complete tekst, de reisdata, leeftijdscategoriën en alle overige informatie: rechts met uw muis naar beneden scrollen tot onderaan deze pagina (op dit moment buiten het beeld van uw monitor))

N I E U W : C H R . J O N G E R E N G R O E P S R E I Z E N ( J O N G E R E N O N T M O E T I N G S R E I Z E N )

N I E U W : N u ó ó k n a a r r o m a n t i s c h - s c h i t t e r e n d T o s c a n e ! ! !

Ben jij dit??

* je bent minimaal 18 en 'single'

* je bent christen

* je bent een echte levensgenieter

* je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten

* je bent reislustig en wilt wat van de wereld zien

* je houdt van een goed gesprek

Wij bieden jou:

* groepsreizen naar superlocaties op de Canarische Eilanden (voor wintersport ook bestemmingen in de Alpen, bel +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)!)

* gegarandeerd leuke contacten met reisgenoten

* een reis met diepgang

* kortom de vakantie van je leven!!

Reisschema's

Klik op deze regel voor de reisschema's en keer daarna terug naar deze pagina om verder over deze IchthusCamp Reizen te lezen.

Hoe ziet zo'n IchthusCamp Jongerenengroepsreis er uit? Voorbeeld: La Gomera

Eerste indruk van hoe een Ichthuscamp Jongerengroepsreis in principe is opgezet? Voorbeeld: de 8- (of 15- of 22-) daagse Jongerenreis naar La Gomera. IchthusCamp heeft op dit prachtige bergachtige subtropische eiland, dat slechts 25 bij 22 kilometer klein is, diverse accommodaties geselecteerd, verspreid over het eiland. Behalve om haar knusse afmetingen is La Gomera óók zo geschikt voor een avonturenkennismakingsreis vanwege haar schitterende natuur: prachtige bloemen en planten, tropische vruchten, bergen, kloofdalen, een oerbos in het midden van duizenden (!) jaren oud (door de UNESCO beschermd); zwemwater rondom, en géén gevaarlijke of giftige dieren. Verder een uiterst vriendelijke en behulpzame bevolking die woont in een handjevol dorpen en in één heus stadje. De temperatuur is er heerlijk zonnig en warm zonder ooit te heet te zijn, gemiddeld zo'n 22 - 28°C vrij gelijkmatig het hele jaar door, terwijl de temperatuur ook 's nachts gemiddeld niet onder de 15 °C daalt. Het karakter van de Jongerenreis is dat van een uitgebalanceerde activiteiten- & ontspanningsreis. Er is van alles te doen, van luieren op het strand met af en toe een duik in het heerlijk blauwe en schone water tot rondtoeren in open autootjes, een scootertje huren of, meer sportief, de eigen benen gebruiken op mountainbike, racefiets of in een stevige wandel-, klauter- & klimtocht dwars over het bergachtige, groene eiland. De 8-daagse Jongerenreizen vinden plaats tijdens en rond de vakantieperiodes (zie hieronder de reisschema's). Voor méér informatie, zie verderop op deze pagina, of klik hier op Méér informatie / Prijzen / Boeken (of later, linksbovenaan deze pagina of helemaal onderaan). Heb je daarna nog vragen, e-mail dan naar jongerenreizen@IchthusCamp.Com of bel: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar).

Meerdere schitterende reisbestemmingen, dat wordt moeilijk kiezen...

Wil je een indruk van de andere jongerenvakantiebestemmingen van IchthusCamp (Toscane, Kreta, Cyprus, Ardennen of een Bijbelstudiereis),

click dan:

- HIER voor Toscane en
- HIER voor méér foto's van deze plek nabij Florence en Siena en ook

- HIER voor de andere bestemming in Toscane,
- HIER voor méér foto's van deze andere, tweede plek in Toscane, pal aan zee gelegen en toch ook dichtbij alle oudheden en bezienswaardigheden; of

click:

- HIER voor Cyprus,
- HIER voor de Ardennen, of

click dan:

- HIER voor de geplande Bijbelstudiereis
- HIER voor de geplande BareFootAvonturiersreis, als je eens wilt leren afzien en iéts (ook maar héél iets, slechts iétsje pietsje) wilt proeven van hoe een Jacob op de vlucht voor Ezau, of een Mozes op de vlucht voor de Farao moesten leven zonder enig comfort, met alleen de zon overdag en de sterren 's nachts, en misschien een enkel olielampje...; of

click:

- HIER voor de geplande Michael W. Smith Concertreis (in combinatie met een stuk vakantie op een mooie plek!)
- HIER voor de geplande Safarireis naar één van de meest onbedorven safarilanden van Afrika, waar je nog echt wild in z'n oerbiotoop ziet zonder dat je iedere richting die je uitkijkt tientallen toeristen ziet...
(bij de meeste van de bovenstaande reizen kun je zelf nog aardig sturen wat betreft de definitieve reisdatum; vul vrijblijvend je belangstellingsregistratie in op de internetpagina van deze reizen!; of

click dan:

- HIER voor de geplande Sportreis (voor de èchte sportfanaten)... ; en

KEER DAARNA TERUG NAAR DEZE PAGINA OM HIERONDER RESERVERINGSFORMULIER EN KOSTENBEREKENING IN TE VULLEN EN TOE TE ZENDEN!!

Klik hier wanneer je je reserveringsformulier wilt insturen!


Voorbeeld: wat kost nu zo'n vliegreis naar de Canarische Eilanden resp. Toscane?

Prijzen voor La Gomera: van 495 - 895 Euro (vliegreis + accommodatie!), afhankelijk van de gekozen luxe *). Als je per sé niet op een vrijdag kunt en wel heel graag mee wil op een bepaalde reis, dan kun je ook op de maandag daarop de groep 'nareizen'. Nauwkeurige uitleg hoe op de locatie te komen ontvang je dan uiteraard. Je kunt dan eventueel ook op de eerstvolgende maandag weer terugreizen zodat je ook een 8-daagse reis hebt. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: van 695 tot 1295 Euro, afhankelijk van de gekozen accommodatie *1*)
Prijzen voor Toscane: van 295 - 395 Euro (vliegreis + accommodatie!), afhankelijk van de gekozen luxe *). Als je per sé niet op een vrijdag kunt en wel heel graag mee wil op een bepaalde reis, dan kun je in sommige gevallen ook op een van de daaropvolgende dagen de groep 'nareizen'. Nauwkeurige uitleg hoe op de locatie te komen ontvang je dan uiteraard. Je kunt dan eventueel ook op een dienovereenkomstig latere dag weer terugreizen zodat je ook een reis van dezelfde reisduur hebt. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: van 495 tot 695 Euro, afhankelijk van de gekozen accommodatie *)

*1*) Canarische Eilanden: Laagste prijs geldt voor verblijf in zelf meegenomen trekkerstentje. Voorbeeld: 8-daagse reis bij verblijf in eigen trekkerstentje: 495 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartment of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 695 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 895 Euro. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: bij verblijf in eigen trekkerstentje: 695 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 995 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 1295 Euro. De prijzen zijn op basis van reis & logies. De genoemde prijzen zijn inclusief alle transactiekosten, alleen exclusief enkele kleinere kosten die plaatselijk kunnen gelden zoals gebruikte elektriciteit, lokale belastingen of toeslagen, en i.g.v. huuraccomodatie evt. schoonmaak- of schadekosten bij niet-schoon of beschadigd heropleveren. In verband met dit laatste kan u tevoren een borgsom gevraagd worden die u na goed rentmeesterschap uiteraard weer terugontvangt. Om precies uw kosten vooraf uit te rekenen, klikt u hier (of onderaan of linksbovenaan) op Méér informatie / Prijzen / Boeken.
*2*) Toscane: Laagste prijs geldt voor verblijf in zelf meegenomen trekkerstentje. Voorbeeld: 8-daagse reis bij verblijf in eigen trekkerstentje: 295 Euro. Bij verblijf in huisje/bungalow, appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 395 Euro. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: bij verblijf in eigen trekkerstentje: 495 Euro. Bij verblijf in huisje/bungalow, appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 695 Euro. De prijzen zijn op basis van reis & logies. De genoemde prijzen zijn inclusief alle transactiekosten, alleen exclusief enkele kleinere kosten die plaatselijk kunnen gelden zoals gebruikte elektriciteit, lokale belastingen of toeslagen, en i.g.v. huuraccomodatie evt. schoonmaak- of schadekosten bij niet-schoon of beschadigd heropleveren. In verband met dit laatste kan u tevoren een borgsom gevraagd worden die u na goed rentmeesterschap uiteraard weer terugontvangt. Om precies uw kosten vooraf uit te rekenen, klikt u hier (of onderaan of linksbovenaan) op Méér informatie / Prijzen / Boeken.

De kosten van eten & drinken

Canarische Eilanden: buiten de deur eten is in deze landen zo gebruikelijk dat u een paar stappen buiten uw verblijfsaccommodatie al eetgelegenheden aantreft, van eenvoudig en heel laaggeprijsd tot zeer gedistingeerde Haute Cuisine (zoals in de zeer fraaie 'Parador' van La Gomera). Naar keuze kunt u voor uw extra bewegingsvrijheid ook een eigen autootje via IchthusCamp huren, vanaf slechts 39 Euro per dag! Tip voor low-budget reizigers: Voor 5 Euro per dag kun je in een z.g. Hamburguesia heel behoorlijk eten. Voorbeeld: grote hamburger met gebakken uitjes, gemengde salade incl. rauwkost, tomaatjes en gebakken ei, ruime hoeveelheid frites. Prijs: 4 Euro. Als je vervolgens elke dag iets anders kiest voor die 4 of 5 Euro, dan kom je daar vast de week wel mee door! Ook je ontbijt is meestal al 'om de hoek' te krijgen (wie kiest voor de luxere accommodatie, neemt natuurlijk zijn ontbijt in het hotel). Het leuke van deze constructie vliegreis + (alleen) logies is dat deze reis naar de Canarische Eilanden op deze manier relatief voordelig gebleven is, dat u nu iedere dag iets anders kunt uitzoeken, of omgekeerd, dat u zelf uw favoriete plekje voor uw eten en drinken kunt uitkiezen (eventueel samen met één of meerdere anderen)!
Toscane: ook in Italië is buiten de deur eten heel gebruikelijk. Ook hier vindt u op korte afstand van uw verblijfsaccommodatie (naar keuze op loopafstand) al eetgelegenheden. De kosten voor eten & drinken zijn ietsje hoger dan op de Canarische Eilanden, daarentegen is de reissom zelf een stuk lager dan die naar La Gomera dat immers in de subtropen ligt: twee keer zo ver vliegen, naar een héél andere wereld dan die van het Europese vasteland, waardoor het zijn hogere reissom dubbel en dwars waard is.

Klik hier voor méér informatie, wanneer je eerst een kostenberekening wilt maken resp. wanneer je je reserveringsformulier wilt insturen!

-- Terug naar bovenaan deze pagina --
© 2016 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB