Op zoek naar een goede en tegelijk ècht voordelige autohuur?

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik op de eerste onderstreepte regel, en daarná op de tweede onderstreepte regel verderop deze pagina, als u ge´nteresseerd bent in een goede all-inclusive autohuur!

1. Meldt vooraf uw belangstelling op autohuur@IchthusCamp.Com. IchthusCamp controleert dan voor u - zonder extra kosten - de vlotte afhandeling van uw autohuur bij de door ons gekozen autoverhuurder te weten de - zowel door Consumentenbond als ANWB - aanbevolen autoverhuurorganisatie SunnyCars, en ˇˇk of u bij SunnyCars wel de uitgebreide autoverzekering voor de afgesproken lage IchthusCamp prijs krijgt. Ichthuscamp heeft voor SunnyCars gekozen vanwege de relatief lage prijs en de zeer hoge en uitgebreide dekkingsmogelijkheden - ook voor zaken waarin andere 'goedkope' autoverhuurders geen, of o.i te weinig, dekking bieden! Ook als u reeds elders uw reis geboekt hebt, kunt u tòch alsnog via IchthusCamp voordelig deze uitstekend verzekerde autohuur boeken.

2. Nadat u uw belangstelling gemeld hebt aan IchthusCamp, gaat u hieronder verder met het aanvragen van de autohuur.

Tip: Zorg dat u uw reis- & boekingsgegevens bij de hand hebt; gebeurde het boeken van uw reis online / via het internet, zorg dan dat u uw gegevens uitgeprint bij de hand hebt.

Klik nu op deze onderstreepte regel voor het vrijblijvend berekenen van de kosten en/of het daadwerkelijk afsluiten van de autohuur, en vergeet dus niet, althans als u dit nog niet gedaan hebt, uw aanvraag bij SunnyCars omwille van controle van de lage prijs en de correct aangeboden verzekeringsvoorwaarden te melden aan IchthusCamp. Wij wensen u alvast een fijne en onbezorgde vakantie, via IchthusCamp of elders, maar met een fijne auto, die tevens goed verzekerd is, op reis zijn is wel zo prettig!!

 

 

P.S. Bij uitzondering zal bovenstaande link niet goed werken. Indien u dit treft, klik dan op deze regel voor een alternatieve ingang tot onze autoverhuurpagina. Als ook deze ingang niet goed werkt, dan is het systeem momenteel overbelast en verzoeken wij u om het over een half uurtje weer te proberen ˛f ons te bellen -zie voor de contactgegevens hieronder.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB