Wie of wat is IchthusCamp?

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

English
English (not yet available)


Deutsch
Deutsch (noch nicht vorhanden)


NIEUW! Boek uw gezelligste wintersportvakantie tot nog toe: op een IchthusCamp camping! Voorzien van alle comfort, warmte, sportiviteit Ťn gezelligheid:

2 perfecte skiplekken met heerlijke verwarmde en gezellige verhuuraccommodaties: Schlugawelt (nabij Hermagor-Pressegersee!) èn Seeblick Toni (nabij Hall-in-Tirol!)

NIEUW: AL ONZE LASTMINUTES OP EEN RIJTJE!! KLIK HIER!

  • Campingbestemmingen eigen vervoerCampingbestemmingen vliegreis + campingplekVliegreizen met hotel, appartement of huisje individueel, met gezin of in eigen samengesteld groepje
  • Vliegreizen voor groepen jongeren, studenten, singles, sportfanaten enz.

NIEUW: Wilt u (ook) alvast uw plek voor volgend jaar vastleggen?

Vermeld dan op het inschrijfformulier "volgend jaar". Prijsgarantie: U als vroegboeker krijgt voor volgend jaar maximaal 5% extra toeslag naberekend! Ook als de prijzen onverhoopt met een hoger percentage omhoog zullen gaan dan met 5%, dan nog zal IchthusCamp u maximaal 5% toeslag berekenen op de prijs van het jaar ervůůr - terwijl als de verhoging lager zal worden dan 5%, u ook hetzelfde lagere percentage berekend zult krijgen. Ondertussen hebt u dan wel alvast met zekerheid een plek op de camping van uw keuze!

NIEUW: Zoekt u leuk werk?

In eigen tijd in te delen, en helpt u mee om IchthusCamp verder uit te bouwen, in uw eigen plaatselijke kerk en regio? Daarnaast zoeken we ervaren reizigers / reisleiders. Bent u bereid als vrijwilliger mee te werken of zoekt u betaald werk? Mail uw brief, motivatie en c.v. naar werkmogelijkheden@IchthusCamp.Com en u hoort spoedig meer van ons!


Even voorstellen? Aangenaam IchthusCamp. Wie zijn wij?

IchthusCamp is een snelgroeiende christelijke reisorganisatie met opvallend veel frisse en nieuwe reisideeŽn waar haar christelijke achterban behoefte aan heeft. Zo ontving IchthusCamp tijdens haar startperiode in 1999 al meteen veel positieve aandacht van de christelijke pers toen zij wees op het feit dat er wŤl veel christelijke campings in Nederland, maar slechts heel weinig christelijke campings in het buitenland zijn. IchthusCamp kwam toen met een even simpele als doeltreffende tussenoplossing: wij kopen terwille van onze christelijke doelgroep staanplaatsen Ťn huuraccommodaties in op tevoren door ons geselecteerde Europese kwaliteitscampings - mèt korting, die wij delen met onze klanten! - , waardoor christenen elkaar tijdens hun vakantie toch kunnen ontmoeten en samen een samenkomst op zondag kunnen hebben. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid van zo'n 5 campings in 1999 tot zo'n 30 campings dit jaar, verspreid over bijna heel Europa (zie hiervoor onze pagina Campingbestemmingen).

IchthusCamp staat niet alleen voor Campingstaanplaatsen, maar ook voor Hotels, Huisjes, Vlieg- & Rondreizen...

IchthusCamp is er voor individuële en voor groepsreizen. Voor de groepsreizen vormt IchthusCamp een 'ontmoetingsplaats voor christenen op reis'. Volgens de Bijbel zijn christenen immers onderweg. Zoals het volk IsraŽl uittrok uit Egypte en vervolgens een lange reis maakte naar het aan hen beloofde land (i.c. IsraŽl), zo zijn christenen vandaag ook onderweg, vanuit het slavenhuis van de zonde-en-de-dood naar het hèn beloofde land, de nieuwe aarde die kòmt - met de wederkomst van Jezus Christus. Onderweg ontmoetten de IsraŽlieten indertijd elkaar rondom de tent van de samenkomst, de ontmoetingsplaats waar omheen zij zelf hun tenten hadden opgeslagen. Bij wijze van spreken een soort van Oudtestamentisch IchthusCamp! Evenzo wil IchthusCamp vandaag de dag christenen elkaar doen ontmoeten rondom de Nieuwtestamentische ontmoetingsplaats: in en door Jezus Christus, de gekruisigde en uit de dood weer opgestane Heer. Ontmoetingen in Christus vinden overal plaats daar waar christenen wonen, maar kunnen ook plaatsvinden daar waar christenen op vakantie zijn. "Want daar waar twee of drie mensen in mijn naam bij elkaar zijn, daar ben Ik bij hen", heeft Jezus immers zelf gezegd (Mattheüs 18:20 GNB). Zo kan iedereen die via IchthusCamp op vakantie gaat, in principe ook meer te weten komen over Jezus Christus en/of andere christenen ontmoeten. Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Mail uw vraag naar IchthusCamp en we zullen proberen u verder te helpen.

Eén kwaliteit die er het meest van alle uitspringt...

Bijzonder sterk is IchthusCamp in het zoeken van echt heel mooie plekjes. Dàt is met name wat we steeds terughoren van onze klanten: wat hebben jullie een mooie plekjes uitgekozen! Wat een mooie camping! Of: wat een mooi hotel! Wat een schitterende omgeving...! Eén van onze slogans is dan ook "IchthusCamp - De mooiste plekjes op de beste stekjes". Dat is méér dan een leus. Onze kracht is dat wij zèlf onze plekken uitkiezen. Als u naar een reisbureau gaat, dan zult u merken, als u de tientallen brochures doorneemt, dat al die tientallen reisorganisaties... bijna allemaal naar dezelde plekken gaan. Massatoerisme m.a.w! Wilt u bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden? Het is allemaal Playa de las Americas, Los Teresitas e.d. (de drukke zuidkust), of Puerto de la Cruz aan de Noordkust. Wilt u naar Kreta? Het is allemaal Chersonissos of Malia en/of omgeving. Maar als u met IchthusCamp reist, dan ontdekt u juist die àndere plekjes die vaak juist zoveel mooier zijn... waar het massatoerisme niet komt. O ja, u kunt met ons ook naar de bovengenoemde plaatsen, als u dat echt wìlt. We hebben dan altijd nog geprobeerd de mooiere plekjes te vinden temidden van alle plaatselijke drukte en beton... Maar veel leuker vinden we het om aan de hand van úw persoonlijke wensen u precies díe vakantie te bieden die ú zoekt.

Minder bestemmingen dan de grootste reisorganisaties, maar wèl veel meer èn mooiere keuzemogelijkheden pèr bestemming...

Wij hebben natuurlijk nog niet reizen naar plaatsen over de hele wereld. Maar daar waar wij wèl op reizen, hebben wij wel héél mooie plekjes, en véél keuze. Twee voorbeelden: Kreta en de Canarische Eilanden.

Voorbeeld 1: De Canarische Eilanden

Het is wel wat eigenwijs van ons maar wij hebben oprecht de indruk dat, van de Nederlandse reisorganisatie die op dit moment accommodaties op Tenerife en La Gomera aanbieden, IchthusCamp op dit moment echt de mooiste heeft, en bovendien op de fraaiste, soms unieke, locaties. Aan de andere kant is dit ook weer niet zó'n wonder, want voordat wij contracteren, verkennen wij heel zo'n eiland van noord tot zuid, en kiezen en selecteren we doelbewust, met onze eigen specifieke klantenachterban in ons achterhoofd. En die achterban van ons gáát ook vooral voor de heel mooie plekjes, veel minder dan voor het massatoerisme, net zoals wij zelf. Trouwens, over de mooiste plekjes gesproken... Mocht u wel wat extra geld te besteden hebben, dan hebben wij, behalve de hiervoorgenoemde mogelijkheden (die juist alleszins schappelijk geprijsd zijn!), ook nog een paar wèl dure, maar werkelijk zéér fraaie, exclusieve, mogelijkheden waar u echt de vingers bij aflikt. Echt Top Executive Class in een Cum Laude omgeving. Daarnaast hebben wij ook, speciaal voor mensen die vanwege hun beroep of positie in het maatschappelijk leven of om welke privé-reden dan ook, een plekje zoeken waar niemand hen kan storen of kan herkennen, een paar uiterst fraaie, bij afgezonderde dorpjes gelegen, plekjes, waar zij - niet herkend door de plaatselijke, overigens zeer vriendelijke, bevolking - kunnen genieten van een echt allesovertreffende vakantie: van de overweldigende natuur, het heerlijke klimaat, de krachtige bruisende oceaan en de weldadige rust. Ook weer zo'n gouden plekje dat u in geen enkele reisgids zult vinden, maar dat IchthusCamp wèl tijdens een van haar vele speurtochten voor u wist te traceren. Laat dit plekje nou niet eens zo vreselijk duur zijn! Dat komt omdat het comfort "gewoon goed" is, niet súper de luxe is - maar wèl ruim voldoende, terwijl u er een schitterende unieke plek voor heeft. Kortom: voor iedere beurs de mooist haalbare vakantie...!

Voorbeeld 2: Kreta

IchthusCamp heeft als een van de zeer weinige reisorganisaties (óók!) plekjes èn in het binnenland èn aan de zuidkust van Kreta gecontracteerd (die zoals gezegd o.i. véél mooier zijn dan die drukke touristische 'betonnen' noordkust (waar wij, voor wie dit tòch zoekt, niettemin geprobeerd hebben de relatief aantrekkelijkste mogelijkheden te contracteren)). Ook hebben wij hotels vlak bij de ingang en de uitgang van de Samariakloof, zodat u er niet een zeer vermoeiende úrenlange busreis - zowel heen als terug - voor hoeft te maken vanaf uw verblijfplaats (want die Samariakloof wilt u natuurlijk niet missen als u op Kreta bent). Of een heerlijk hotelletje in het schitterende Chania, gebouwd door de Venetianen, met dezelfde romantische sfeer (werkelijk perfect voor een huwelijksreis of huwelijksjubileumreis). Voor wie meerdere plekjes wil aandoen en het mooiste van Kreta wil leren kennen raden wij onze rondreis aan, in combinatie met een eigen autootje.

Opmerking vooraf over de IchthusCamp site

U kunt bij IchthusCamp kiezen tussen 'alles zelf doen' (inclusief het kostenberekeningsformulier en het reserveringsformulier' downloaden, off-line invullen en verzenden, waarvoor u een beetje extra korting krijgt) of het invulwerk laten doen door een IchthusCamp medewerker (in dit laatste geval bekijkt u eerst alle mogelijkheden op de site, maakt uw keuze, en belt vervolgens +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar) waarna een IchthusCamp medewerker u alle kosten berekent en samen met u het reserveringsformulier invult. Vanzelfsprekend hebben wij het liefst dat u de gegevens zelf allemaal achter uw eigen computer invult (scheelt ons aanzienlijk in het aantal telefoontjes en de hoeveelheid extra werk), maar mocht u toch anders wensen of zelf weinig vertrouwd met een computer zijn, dan helpen we u natuurlijk graag en met plezier verder.

Wilt u direct een reis uitkiezen?

Ga dan naar het vakantiemogelijkhedenoverzicht (de speciale reiskeuzepagina; klik het onderstreepte deel van de zin aan).


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB