Op zoek naar een goede en eerlijke verzekering?

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik op de eerste onderstreepte regel, en daarná op de tweede onderstreepte regel verderop deze pagina, als u ge´nteresseerd bent in een goede reis- en/of annuleringsverzekering.

1. Meldt vooraf uw belangstelling op reis_of_annuleringsverzekering@IchthusCamp.Com.IchthusCamp controleert dan voor u - zonder extra kosten - de vlotte afhandeling van de reis- en/of annuleringsverzekering bij de door ons gekozen verzekeraar te weten de - zowel door Consumentenbond als ANWB - aanbevolen reis- en/of annuleringsverzekering van Unigarant Verzekeringen, en ˇˇk of u bij Unigarant de verzekering wel voor de afgesproken lage IchthusCamp prijs krijgt. Ichthuscamp heeft voor Unigarant gekozen vanwege de relatief lage prijs en de zeer hoge en uitgebreide dekkingsmogelijkheden - ook voor zaken waarin andere 'goedkope' verzekeraars geen, of o.i te weinig, dekking bieden! Ook als u reeds elders uw reis geboekt hebt, kunt u tòch alsnog via IchthusCamp voordelig deze uitstekend dekkende reisverzekering(en) boeken.

2. Nadat u uw belangstelling gemeld hebt aan IchthusCamp, gaat u hieronder verder met het aanvragen van de verzekering.

LET OP: als u reeds eerder uw reis geboekt hebt, bel ons dan zodat wij samen met UniGarant in een door ons te organiseren collect call ter plekke uw verzekering regelen, zoveel mogelijk met terugwerkende kracht vanaf de datum dat u uw reis geboekt hebt. Zoek tevoren de oorspronkelijke boekingsdatum van uw reis op en alle overige relevante reisdata. Service: u kunt deze verzekering via IchthusCamp precies zo kiezen als u haar zelf wilt, met ofwel 'standaard' dekking, ofwel hogere of lagere dekking; welke onderdelen wŔl, welke onderdelen niet, enz. enz.!

Tip 1: Zorg dat u uw reis- & boekingsgegevens bij de hand hebt; gebeurde het boeken van uw reis online / via het internet, zorg dan dat u uw gegevens uitgeprint bij de hand hebt.

Tip 2: Vroeger was het wel eens minder nodig om ziektekosten mee te verzekeren vanwege uw bestaande ziektekostenverzekering, maar tegenwoordig geven die voor wat betreft het buitenland vaak slechts zeer gebrekkige dekking voor de werkelijke kosten! Slechts een beperkt percentage is dan bijvoorbeeld gedekt! Daarom raden wij u voor de meeste situaties aan aan om zeker ook de ziektekosten mee te verzekeren!

Tip 3: Door UniGarant is bij 'Basisdekking' reeds 'Garant' vóór-ingevuld. Vanwege de slechts zeer geringe méérprijs raden wij u echter aan om uzelf maximale dekking te verschaffen door op het pijltje naast het woordje 'Garant' te klikken en daar te kiezen voor het woordje 'Top'. Als u onderaan op de knop 'Herbereken Premie' klikt, ziet u hoe u tegen slechts geringe extra kosten deze topdekking verwerft! Daaronder vervolgens kiezen voor de aanvullend gewenste dekkingen. Deze zijn immers niet voor iedereen nodig, maar voor de meeste mensen wel. Met name vragen wij uw aandacht voor 'Ongevallen', 'Medische kosten' en 'Geld'; daarnaast, afhankelijk van de soort vakantie die u bij ons of elders geboekt hebt, vragen wij uw aandacht voor de aanvullende dekkingen voor 'Vervangend verblijf', 'Mechanische schade', 'Vakantiecascoverzekering', 'Vervangend vervoer' en 'Autohulpverzekering' -en de andere uiteraard als deze voor u van toepassing zijn. Als je op reis iets vervelends overkomt, kun je achteraf maar beter iets óver- dan ònderverzekerd zijn!

Klik nu op deze onderstreepte regel voor het vrijblijvend berekenen van de kosten en/of het daadwerkelijk afsluiten van de verzekering, en vergeet dus niet, althans als u dit nog niet gedaan hebt, na afloop uw aanmelding bij Unigarant omwille van controle van de met UniGarant overeengekomen lage IchthusCamp-prijs te melden aan IchthusCamp, opdat u niet teveel kunt betalen.

Wij wensen u alvast een fijne en onbezorgde vakantie, via IchthusCamp of elders, maar goed verzekerd op reis is altijd wel zo prettig!!


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB