Genieten in België (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in België

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

Campings Floreal Het Veen, St. Job in 't Goor (1) & Kempen, Lichtaart (2)

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook comfortabele stacaravans en sfeervolle 4 - 5 p. trekkershutten. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Wie moois van dichtbij op waarde weet te schatten... Bijna in Nederland, net over de grens en toch in een andere wereld, ligt deze mooie, rustige en comfortabele camping-in-het-groen. De camping ligt midden in de Kempen, een van de bekendste natuurgebieden van België, net over de grens met Brabant, niet ver van de prachtige Middeleeuwse steden Antwerpen en Mechelen, en (slechts ietsje verder) het nòg meer bijzondere Brugge, Gent en Brussel. Dat 'net-over-de-grens' maakt het nu juist zo leuk: je bent er zó, zelfs de taal kun je verstaan, terwijl je toch ècht in het buitenland bent en het Vlaams dat er gesproken wordt ook echt die bekoring heeft van in-het-buitenland-zijn. Het is zo'n gezellig gemoedelijk taaltje, en herinnert tegelijk aan de tijd van vanouds toen de Noordelijke en de Zuidelijke Nederlanden nog één natie waren. Zo is het eigenlijk steeds: er is heel veel herkenning, en het is ook steeds weer een beetje anders. Zo word je er bijvoorbeeld steeds aan herinnerd dat België dichter bij Frankrijk ligt dan Nederland, want Bourgondisch tafelen kunnen ze hier als de beste en een kwartierke meer of minder, och meneerke, daar maaktet gij uw eigene toch niet drock over... Ja, lekker eten en drinken en een gezellig bakske aan een Antwerps, Mechels of Brussels tafelke eventueel met een Belgisch pintke, dat hoort echt bij dit Vlaamse vakantiegevoel. Als u daarbij neemt dat u door de korte reisafstand plùs de alleszins redelijke tarieven van deze camping al gauw ruimte in uw portemonnee over houdt om wat extra leuke dingen te doen, dan begrijpt u dat u hier al gauw een heerlijke vakantie kunt hebben waarbij u eigenlijk een beetje te doen hebt met al die mensen die zo nodig duizenden kilometers voor hun vakantie willen afleggen, moe en afgereisd aankomen en na een fijne vakantie vaak toch weer moe en afgereisd thuiskomen. Nee, dan u, als u voor deze camping kiest: u rijdt er fluitend naar toe, geniet ter plaatse van een heerlijk relaxte camping, een prachtige omgeving waar u kunt wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, kanoën, mountainbiken, sporten, luieren, eten, drinken en cultuurschatten bekijken naar hartelust, en rijdt vervolgens opnieuw fluitend heerlijk uitgerust weer naar huis waar u korte tijd later al aankomt...

Wat zegt de ANWB er zoal van?

Direct aan water & in bos gelegen. De standplaatsen liggen op verschillende grasvelden en zijn afgescheiden door lage hagen en omzoomd door bomen. Aparte tentveldjes.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in België

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: St. Job in 't Goor.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Antwerpen.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 30 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB