Genieten in België (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in België (info over overige Belgische campings nog niet beschikbaar)
Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

Camping Floreal La Roche-en-Ardenne (3)

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook comfortabele stacaravans. Klik links hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Voor wie niet ver wil rijden en toch in een heel andere wereld zijn vakantie wil doorbrengen... deze mooie camping omgeven door het fraaiste natuurschoon ligt aan een prachtig Ardennens bergriviertje. Gelegen in een vallei met langs de ene kant de Ourthe en langs de andere prachtige wandelpaden, kunt u hier genieten van schitterende panorama's, heerlijke wandeltochten of uitdagende mountainbike-pistes.

Ja, de sportievelingen kunnen hier zeker aan hun trekken komen: kajakken, rafting, een fitness-parcours, tennisvelden... er is werkelijk een overvloed aan mogelijkheden. Maar ook wie het liever wat minder energiek doet, heeft keuze te over in dit rustgevende, van zichzelf al ontspanning biedende, landschap.

In de wijdere omgeving kunt u genieten van prachtige plaatsen zoals Namen, Mons (Bergen), Dinant, Brussel, Arlon, Luik, Luxemburg, Trier... En wat dacht u van een dagje uit naar het Franse deel van de Ardennen? Voor vele Nederlanders een onverwachte maar zeer prettige ontdekking.

Op de camping zelf zijn er pingpongtafels, sportvelden en een petanque-terrein. En wat de kinderen betreft: er is een speelterrein vol speeltuigen, plus een springkasteel. Jong & oud gaan samen terug naar de dagen van weleer toen de mens zich nog zijn voedsel verschafte door op jacht te gaan. Lees: door uw hengel uit te gooien over de Ourthe vangt u de lekkerste verse vis voor 's avonds op de barbecue. Trouwens, wat eten & drinken betreft wordt u er steeds weer aan herinnerd dat België dichter bij Frankrijk ligt dan Nederland, want Bourgondisch tafelen kunnen ze hier als de beste...

Als campingbezoeker kunt u eveneens gebruik maken van alle faciliteiten van het hoofdgebouw van de Floreal Club, dit bevindt zich op slechts 800 meter van de camping. Daar kunt u, tegen een geringe vergoeding, als extra mogelijkheden gebruik maken van het openluchtzwembad, de tennisvelden en de minigolf. Deze IchthusCamp camping Floreal La Roche biedt voor elk wat wils en dat het hele jaar door. Als u daarbij neemt dat u door de korte reisafstand plùs de alleszins redelijke tarieven van deze camping al gauw ruimte in uw portemonnee over houdt om wat extra leuke dingen te doen, dan begrijpt u dat u hier al gauw een heerlijke vakantie kunt hebben...

Wat zegt de ANWB er zoal van?

Zeer fraai en rustig gelegen camping in een vallei gelegen, direct aan de Ourthe. In deze rivier kan men zwemmen en kanovaren. In het seizoen wordt op de camping voor elk wat wils georganiseerd.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in België (info over overige Belgische campings nog niet beschikbaar)

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: La Roche-en-Ardenne.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Marche-en-Famenne / Malmédy.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 100 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB