Genieten in Duitsland (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Duitsland

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

1 Camping Sonnenwiese, Vlotho

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook DIVERSE TYPEN CARAVANS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Voor wie een fijne camping lekker dichtbij huis zoekt en toch graag in een volledig andere omgeving wil zijn... Slechts een paar uurtjes rijden van huis, voor Twentenaren misschien een uur, ligt het prachtige Teutoburgerwoud met het Weserbergland. “Weet u ook de weg naar Hamelen, meneer?” Niet ver van deze mooie historische stad, aan de prachtige rivier de Weser, ligt de IchthusCamp camping. In de omgeving is overigens meer cultureel schoons te zien (Tecklenburg, Lemgo, Minden, Stukenbrock, Detmold, Blomberg, Horn, Höxter, Bückeburg, Einbeck...). De camping zelf ademt kwaliteit waar Duitsland bekend om staat: niet alleen is het sanitair prima verzorgd maar ook beschikken veel plaatsen over zowel elektriciteit als stromend water en riolering. Op de camping is een heerlijk zwemmeertje. Voor de watersportliefhebbers resp. botenbezitters heeft de camping een eigen helling / aanlegsteiger aan de Weser. Op de camping is veel te doen mede dankzij het recreatieprogramma. Deze plek zo dicht bij huis is ongetwijfeld een ontdekking waarnaar u graag nog eens zult willen terugkeren - al was het alleen maar voor een weekendje of midweek tussendoor. IchthusCamp staat graag voor u klaar, ook buiten het hoogseizoen, en de korting waarmee zij inkoopt is voor u een prettige bijkomstigheid...

Wat zegt de ANWB er zoal van?

"Direct aan de rivier gelegen. Een zwemvijver, waaromheen komfortplaatsen en vrije kampeerplekken, bepalen het toeristisch gedeelte van deze goed verzorgde camping. Watersportmogelijkheden."

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Duitsland

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Vlotho.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Bielefeld.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 140 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB