Genieten in Frankrijk (4 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

1 Camping Chateau du Deffay, Sainte Reine de Bretagne

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook ZEER VEEL VERSCHILLENDE VERHUURMOGELIJKHEDEN: DIVERSE TYPEN BUNGALOWS + DIVERSE TYPEN STACARAVANS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Voor wie van ruimte, rust, natuur & cultuur houdt. Prettig Frans zonnig klimaat zonder dat je er helemaal voor naar het zuiden behoeft te rijden. De camping beslaat een enorm landgoed, en heeft een meertje waaraan de camping grenst. Je kunt er heerlijk vissen, peddelen, zwemmen, luieren, lekker eten, eindeloos wandelen, fietsen of paardrijden, (gratis!) tennissen, enz. enz. Op slechts 35 km ligt een andere blijvend boeiende attractie t.w. de Atlantische Oceaan met een aantal heerlijke stranden. Niet te vergeten zijn verder het prachtige regionale natuurpark la Brière, een van de oudste van Frankrijk. In de buurt liggen verder het mooie middeleeuwse stadje Pontchâteau, de vissersplaats La Turballe met de grootste vissersvloot van Frankrijk, en (ietsje verder weg) de gracieuze stad Nantes, de beroemde badplaats La Baule, de menhirs van Bretagne, de kastelen van de Loire...een camping waar u zich geen moment hoeft te vervelen.

Wat zegt de ANWB er zoal van?

“Deze camping staat garant voor rust, ruimte en comfort. Tennissen en zwemmen zijn in de prijs inbegrepen. Tochten te paard over het immens grote landgoed met veel bos en onder begeleiding (niet gratis)”.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Pontchâteau.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Nantes.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 740 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.

Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij op tijd vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis gemakkelijk in één dag te doen.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB