Genieten in Frankrijk (4 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

2 Camping Le Parc des Roches, Saint-Cheron (temidden van rust & natuur, nabij Parijs!)

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook DIVERSE TYPEN CARAVANS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Heerlijke camping niet al te ver van Nederland. Prachtig groene heuvelachtige omgeving, met ongelooflijk veel te zien: het beroemde Versailles, de kastelen van de Loire, en uiteraard de bijna onuitputtelijke schatten van Parijs. Nature, culture, sculpture... het is er allemaal. En wat dacht u van het klimaat? De echte Frankrijk kenner weet dat om de een of andere vreemde reden de magische 'mooi-weer-grens' vaak over of net boven Parijs loopt. Welnu, deze camping ligt zo'n 45 kilometer ten zuiden van Parijs, met andere woorden: in het blakend zonnige deel van Frankrijk, en dat op slechts een paar uurtjes rijden van huis...! Deze camping leent zich ook uitstekend voor een korter verblijf tussendoor, voor een midweek of lekker lang weekend. Extra aantrekkelijk: vlak bij de camping in Saint-Chéron is er een rechtstreekse verbinding van de RER (express metro!) met de Parijse binnenstad... Als u vervolgens weer een aantal dagen lekker rust wil, ver van het jachtige bestaan van de Franse hoofdstad, dan hoeft u de camping niet af. Alleen al het gefluit van de vele vogels vormt een oase van een weldadig lieflijke sfeer.

Wat zegt de ANWB er zoal van?

Deze fraaie, in een heuvelachtige omgeving, gelegen camping heeft naar verhouding veel vaste plaatsen.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Dourdan / Étampes / Epinay

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Parijs

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 430 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.

Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij op tijd vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis gemakkelijk in één dag te doen.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB