Genieten in Frankrijk (4 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

3 Camping Les Tourterelles, Tourtoirac (in de Dordogne, temidden van rust & natuur)


VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook DIVERSE TYPEN BUNGALOWS EN CARAVANS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Prachtig gelegen in de Dordogne... Wat moeten we eigenlijk nog meer zeggen? De schoonheid van de Dordogne is alom bekend. Groene heuvelachtige omgeving, kastelen, de rivier op slechts 2 kilometer afstand, en (voor de paardenliefhebber helemaal niet te versmaden) een IchthusCamp camping waaraan een manege gekoppeld is - met daarom extra vriendelijke ritprijzen. En wat dacht u van het klimaat? Naar de smaak van veel Nederlanders het summum: lekker warm en zonnig maar (meestal) toch net niet te heet. Af en toe bovendien na een lange tijd van warme dagen ook weer even een korte periode met ietsje afkoeling en verfrissing, net wat je dan zoekt om weer wat actievers of sportievers te gaan doen... Kortom de ideale mix. Neem dan daarnaast de heerlijke Franse wijnen, paté's, ganzenlevers en overal de onverwachte plekjes om even heerlijk te gaan zitten en u voelt... hier kunt u uw vakantie vieren zoals u zich een relaxte vakantie had voorgesteld.

Wat zegt de ANWB er zoal van?

.... (camping is net aan de site toegevoegd, deze tekst volgt nog) ...

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Frankrijk

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Tourtoirac

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Parijs

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. ... km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.

Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij op tijd vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis goed in één dag te doen.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB