Genieten in Italië (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

1 Camping Due Laghi, Levico Terme

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook DIVERSE TYPEN STACARAVANS + 1 VAKANTIEHUISJE VLAK BUITEN HET CAMPINGTERREIN. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Camping gelegen op het grensvlak van twee heerlijke Italiaanse meren. De camping die wellicht het meeste biedt: (bijna) alles wat IchthusCamp Oostenrijk ook biedt, alleen dan met Italiaans temperament, en als extra toegiften de (heerlijke) Italiaanse keuken geurend van oregano, pesto en basilicum en last but not least de diverse culturele schatten zowel uit de prehistorie als uit de middeleeuwen en dat op berijdbare afstanden (Milaan, Verona, Trento, Venetië....).

Wat zegt de ANWB er zoal van?

“Camping ligt 400 m van het meer. Een stuk van de oever is voor campinggasten. Mooi uitzicht. Camping van het jaar 1991”.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Levico Terme.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Trento.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 1000 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.

Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij zeer vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis in één dag te doen. In twee dagen gaat het heel relaxed en comfortabel.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB