Genieten in Italië (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië (info over overige Italiaanse campings nog niet beschikbaar)
Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

3 Molino A Fuoco, Vada

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook CARAVANS + DIVERSE TYPEN BUNGALOWS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Heerlijk relaxte camping direct aan de Middellandse Zee, beschut gelegen door een eeuwenoud pijnbos dat ligt tussen het strand en de camping! Echt een camping zonder capsones, met een heerlijk prettige sfeer. De camping heeft niet de magistrale uitstraling van die andere Toscaanse camping Norcenni Girasole Club, maar is o.i. beslist niet minder aantrekkelijk: de camping biedt gewoon prima kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs, is wat kleinschaliger dan Norcenni, heeft een prettige sfeer en gemoedelijkheid die in zichzelf al goud waard zijn, ligt eveneens op zeer geschikte afstand van alle grote Toscaanse bezienswaardigheden maar heeft daarnaast het grote voordeel dat de camping direct aan zee ligt. Eigenlijk is de keus: houd je meer van grandeur, van topkwaliteit, van het Toscaanse heuvellandschap en van Florence en Siena "om de hoek", dan kies je voor Norcenni; houd je van Pisa, Volterra en San Gimignano op korte rijafstand, van op en top Italiaans, van de drieslag zon, zee & strand, van strandwandelingen met zonsondergangen boven zee, van een goed, eerlijk en vertrouwd adres en verder van een sfeervolle plaats in de buurt, dan kies je voor Molino A Fuoco. Want ach, dat Vada is ook zo'n leuk stadje. Net groot genoeg om genoeg te doen te hebben, net klein genoeg om nog een gezellige provinciaalse sfeer te hebben. U merkt het al aan onze beschrijving van deze twee Toscaanse campings... wij hebben iets met beiden, en met Toscane, en kunnen eigenlijk niet goed kiezen. Bij beiden liggen de cultuursteden en -stadjes ook om de hoek dus ook wat dat betreft is de een niet veel aantrekkelijker dan de ander. Toch zijn de campings zelf heel verschillend... Zelf zouden we daarom eerst een tiental dagen naar de ene gaan en daarna nog een dag of tien naar de andere... U kunt ook het ene jaar naar Norcenni gaan en het andere jaar naar Molino. Ach, kijkt u maar. Het zijn beiden echt heel fijne campings met een prachtige omgeving. Tip: u kunt ook gebruik maken van het speciale arrangement dat IchthusCamp in combinatie met de Toscaanse bestemmingen heeft: vliegtuig + huurauto (òf trein) + accommodatie op de camping. Lekker relaxed in anderhalf uur vliegt u dan naar Pisa. Huurauto of trein staan al voor u klaar op de luchthaven... na een half uur rijden komt u dan aan op camping Molino A Fuoco. Al heel wat klanten van IchthusCamp hebben gebruik gemaakt van dit prettige Toscaanse all-in-arrangement...wat wilt u, het kan al vanaf 295 Euro p.p. (retourvlucht + logies)...! Tenslotte een kleine opmerking om geen misverstanden te krijgen: de ANWB-informatie (zie de extra informatie aan te klikken op de boekingspagina) over deze camping vermeldt per abuis dat deze camping aan zee een kiezelstrand heeft. Tenzij u een zandstrand een kiezelstrand wilt noemen als u er fijn zand aantreft met af en toe een steen of een aantal kiezels erin...

Wat zegt de ANWB ervan?

"Aan zee gelegen langgerekte smalle camping met privé-strand. Verharde weg door bos naar zee. Eigen voetbalveld”.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië (info over overige Italiaanse campings nog niet beschikbaar)

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Vada.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Livorno c.q. Pisa.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 1200 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg. Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij zeer vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis in één dag te doen. In twee dagen gaat het uiteraard wel een stuk relaxter!


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB