Genieten in Italië (3 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

2 Norcenni Girasole Club, Figline Valdarno

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook ZEER VEEL VERSCHILLENDE VERHUURMOGELIJKHEDEN: BUNGALOWS, APPARTEMENTEN (SUPERSFEERVOL, IN EEUWENOUDE BOERENKASTEELHOEVE), DIVERSE TYPEN STACARAVANS, ENZ. ENZ. Klik hiernaast op de tweede onderstreepte regel voor méér informatie (schuin hieronder aan linkerzijde, twééde onderstreepte regel).

Schitterende camping, meermalen bekroond, absolute topkwaliteit. Deze camping ligt ook nog eens uniek: niet alleen heeft u vanuit de camping een fantastisch uitzicht over het prachtige Toscaanse landschap, ook zit u zo ongeveer op het meest strategische punt van Toscane om de diverse bezienswaardigheden te bekijken! De camping ligt namelijk precies tussen de 2 plaatsen die u absoluut niet mag missen als u naar Toscane gaat: Siena en Florence. Beide zijn in zo'n 20 minuutjes te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen (huur-) auto. Ook ligt de camping vlak bij de wijnproeverijen van de Chianti, en bij de andere bekende plaatsen van Toscane: Pisa met z'n scheve toren, Arezzo, de middeleeuwse torens van San Gimignano, Volterra met z'n Romeinse opgravingen... Ook naar zee is het slechts een goed half uur (bij Pisa). Het mooiste van alles is echter dat u de hele camping niet eens af hoeft, zoveel valt er op de camping zelf te genieten... Veel groen en rust, maar ook een aantal heerlijke zwembaden, met waterglijbanen e.d. voor de kinderen (èn hun ouders...). En wat dacht u van Norcenni Village? Deze prachtige oude herenboerderij met z'n vele kamers en stallen waarin comfortabele appartementen zijn gemaakt heeft zo'n authentieke sfeer met z'n oude binnenplaats, potplanten en bloemen, dat u uzelf er bijna toe zult moeten zètten om naar Florence of Siena te gaan, hoe mooi die steden ook zijn... Ja, u merkt het, wij zijn wel heel erg enthousiast over deze camping plùs zijn faciliteiten. We zijn er zelf dan ook al heel wat keertjes geweest en genieten elke keer weer met volle teugen. Of u nu met uw eigen accommodatie (caravan of tent of vouwwagen) komt of een van de fraaie bungalowtjes of mobile homes of een van de bovengenoemde appartementen huurt... vakantie vieren kunt u hier naar hartelust, tot eind oktober en al vanaf begin april zijn de temperaturen hier overheerlijk. En wat dacht u van de ongekend prachtige zang van de nachtegaal 's nachts op een paar kilometer loopafstand? Uniek! Dat moet je in je leven eens hebben meegemaakt... Daar komt dan nog de mogelijkheid bij om gebruik te maken van het speciale arrangement dat IchthusCamp in combinatie met de Toscaanse bestemmingen heeft: vliegtuig + huurauto (òf trein) + accommodatie op de camping. Lekker relaxed in anderhalf uur vliegt u dan naar Pisa. Huurauto of trein staan al voor u klaar op de luchthaven... na een half uur rijden komt u dan op het landgoed van Norcenni Girasole. Al heel wat klanten van IchthusCamp hebben gebruik gemaakt van dit prettige arrangement...wat wilt u, het kan al vanaf 295 Euro p.p. (retourvlucht + logies)...!

Wat zegt de ANWB ervan?

Fraai en rustig, in bos gelegen. Veel voorzieningen, waaronder ook een bancomat.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Italië

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Figline Valdarno.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Florence c.q. Siena.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 1200 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg. Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij zeer vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis in één dag te doen. In twee dagen gaat het uiteraard wel een stuk relaxter!


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB