Genieten in Oostenrijk (2 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Oostenrijk

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

1 Schluga Campingwelt, Hermagor

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook MOBILE HOMES, CARAVANS + HOTELKAMERS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

In het zonnige zuiden (Karinthië) gelegen, biedt deze camping (eigenlijk een combinatie van twee campings) het summum van diverse vakantiemogelijkheden. Zeer uitgebreid recreatieprogramma voor jong & oud. Vlakbij heerlijk meer gelegen, zwemmen, vissen, surfen, roeien, bergbeklimmen, mountainbiken, raften, parasailen, wandelen, alpenbloemen plukken, in alpenweitje zonnen...

De twee genabuurde campings zijn van één en dezelfde eigenaar. Beide campings zijn van zeer hoge kwaliteit, waarbij niettemin elk zijn eigen charme heeft. De een is terrasvormig aangelegd en ligt vlak aan het meer; de ander ligt ietsje verder van het meer (maar ook nog steeds dichtbij) en heeft (nog) iets uitgebreidere voorzieningen.

Oók voor uw aankomende wintersportvakantie!

Deze camping is perfect geschikt óók als uitvalsbasis voor uw ski- & wintersportvakantie. Het bekende en zonnige ski-gebied van Hermagor-Pressegersee (Gailtal) is immers de directe omgeving van camping Schluga! En waar is het zo gezellig tijdens de wintersport als juist op de camping, met al zijn faciliteiten, sauna en sprookjesachtige landschap van dien, midden in de vrije natuur? Heerlijk warme en gezellige verhuuraccommodaties aanwezig. Gratis ski-bus. U boekt op dezelfde wijze als uw zomervakantie; dezelfde prijzen als voor het zomerseizoen. U hoeft alleen maar de juiste aankomst- en vertrekdatum in te vullen en het is ons duidelijk dat het u om de wintersportvakantie te doen is!

Wat zegt de ANWB ervan?

"Uiterst comfortabele camping met goede voorzieningen. Weekprogramma: muziekavonden, grillparty’s, wedstrijden, filmzaal. Men kan gebruik maken van de voorzieningen en van het privé-strand en van de tennisbanen op de naastgelegen camping”.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Oostenrijk

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Hermagor.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Villach.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 980 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg. Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij zeer vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis in één dag te doen. In twee dagen gaat het heel relaxed en comfortabel.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB