Genieten in Oostenrijk (2 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Oostenrijk(info over overige Oostenrijkse campings nog niet beschikbaar)

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

2 Seeblick Toni, Kramsach-Reintalersee

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook (GROTE) CARAVANS. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Meermalen bekroonde topkwaliteitcamping op - voor een Oostenrijkse bestemming - een heerlijk vlot berijdbare afstand van Nederland. Slechts een paar kilometer voorbij de welbekende grensplaats Kufstein. De camping ligt temidden van het prachtige Tiroler landschap bij een fraai meertje, waar je heerlijk kunt zonnen, badderen, spelevaren, roeien, zwemmen, vissen, surfen... Verder uiteraard bergbeklimmen, mountainbiken, wandelen, alpenbloemen plukken, in alpenweitje zonnen... Diverse uitjes in de omgeving. Ook een veelzijdige stad als Innsbruck is niet ver, terwijl u zelf toch op prettige afstand van al deze drukte uw vakantieverblijf hebt.

Oók voor uw aankomende wintersportvakantie!

Deze camping is perfect geschikt óók als uitvalsbasis voor uw ski- & wintersportvakantie. Het bekende ski-gebied van Hall-in-Tirol is immers de directe omgeving van camping Seeblick Toni! En waar is het zo gezellig tijdens de wintersport als juist op de camping, met al zijn faciliteiten, sauna en sprookjesachtige landschap van dien, midden in de vrije natuur? Heerlijk warme en gezellige verhuuraccommodaties aanwezig. Gratis ski-bus. U boekt op dezelfde wijze als uw zomervakantie; dezelfde prijzen als voor het zomerseizoen. U hoeft alleen maar de juiste aankomst- en vertrekdatum in te vullen en het is ons duidelijk dat het u om de wintersportvakantie te doen is!

Wat zegt de ANWB ervan?

"Luxueuze camping in het Tiroler landschap. Vlak met gras en middelhoge bomen. Kabel tv”.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Oostenrijk (info over overige Oostenrijkse campings nog niet beschikbaar)

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtbijzijnde kleinere plaats: Hall in Tirol.

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Innsbruck.

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 820 km.

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg. Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis gemakkelijk in één dag te doen.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB