Genieten in Tsjechië (2 campings in totaal)

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Links

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Tsjechië

Méér campings in Europa
IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu

1 Camping Bojkovice, Bojkovice

Opmerking vooraf: de sporen van het vroegere communistische, a-religieuze, tijdperk zijn nog goed voelbaar in Tsjechië, bijvoorbeeld in het in onze ogen wat 'lege' vertier zoals het gebruik van speelautomaten, alcoholica, enz. Daar staat wel tegenover dat de Tsjechen vaak opmerkelijk vriendelijk zijn en, als u eenmaal hun vertrouwen gewonnen hebt, ook open staan voor een goed en wezenlijk gesprek. Voor de Tsjechische campings geldt, dat de allerbeste (nog) niet dezelfde hoge kwaliteit bieden als hun Westeuropese tegenspelers. Daar staat wel wat tegenover: ze bieden vaak méér het authentieke kampeergevoel-van-vroeger dan veel luxe Westeuropese campings. IchthusCamp heeft in Tsjechië campings uitgezocht die ondanks het kwaliteitsverschil met de beste West-Europese campings, toch beslist voldoende kwaliteit bieden. Daar komt bij dat deze campings navenant prettig zijn geprijsd.

VERHUURACCOMODATIES: behalve 'gewone' staanplaatsen hier ook DIVERSE TYPEN CHALETS + APPARTEMENTEN. Klik hiernaast op de onderstreepte regel voor méér informatie.

Deze pagina die foto's en beschrijving zal gaan bevatten is nog niet gereed. Voor diegenen die het voldoende vinden om kennis te nemen van de officiële ANWB-informatie over deze camping of voor degenen die de camping al kennen en alvast willen boeken: klik links hiernaast direct onder "Méér informatie / Prijzen / Boeken (met korting op het normale campingtarief)".

Camping gelegen .......................

Wat zegt de ANWB er zoal van?

Een fraai, op meerdere terrassen, gelegen camping tussen bomen.

Méér foto's van deze camping & omgeving

Méér campings in Tsjechië

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief) Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Ligging

Dichtstbijzijnde kleinere plaats: Uherske Hradiste / Zlin

Dichtstbijzijnde grotere plaats: Brno / Ostrava

Afstand vanaf Nederlandse grens: plm. 1075 km

Indien gewenst, bestaat de route (bijna) geheel uit snelweg.

Voor wie het liefst in één keer naar zijn bestemming rijdt: bij zéér vroeg ‘s ochtends vertrekken en zonder oponthoud onderweg is de reis in één dag te doen. In twee dagen gaat het heel relaxed en comfortabel.


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB