Nieuw: Cyprus Reizen (naar keuze All-Inclusive)!!!

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCampSplinternieuw product!!! Op uitnodiging van Cyprus Airways en het Cypriotisch Verkeersbureau reisde IchthusCamp kriskras over en door het prachtige eiland Cyprus. Onze werkwijze is dezelfde als altijd: wij zoeken voor onze klanten zèlf de mooiste plekjes en de fijnste accommodaties uit. Wij weigeren hetzelfde te doen wat tientallen collega reisorganisaties (de grote èn de kleine) blijkbaar wel doen: elkaar achterna lopen, dezelfde hotels contracteren, dezelfde plaatsen promoten, hetzelfde massatoerisme ondersteunen (kijkt u maar bij de reisbureaus in uw woonplaats, de reisorganisaties zitten uiteindelijk allemaal op dezelfde plekken en lopen elkaar blijkbaar allemaal achterna)...

Wij zijn er dankbaar voor dat wij opnieuw geheel onafhankelijk onze eigen keuzes hebben kunnen maken en onze eigen accommodaties hebben kunnen uitkiezen. Cyprus heeft immers zóveel meer te bieden dan alleen maar haar massabestemmingen?? Al helemaal voor IchthusCamp klanten! Begon de apostel Paulus immers niet zijn eerste zendingsreis op het eiland Cyprus? Kwam hij niet aan in het oosten bij Salamis, trok hij niet het hele eiland over tot in het westen bij Paphos (Handelingen 13:5, 6) - plaatsen die nog altijd te bezoeken zijn, inclusief hun oudheden? Bar-Jezus (Elymas) werd er tijdelijk blind - zoals Paulus zelf ook was overkomen - , waarna de Romeinse landvoogd tot geloof kwam. Cyprus neemt trouwens überhaupt een belangrijke plaats in in de vroegchristelijke kerk, zie Handelingen 4:36, 11:19, 13:12, 15:39, enz. Wist u dat een betrouwbare oudchristelijke overlevering leert dat Lazarus, na zijn opwekking door de Here Jezus (Johannes 11:43-44), naar Cyprus reisde en daar het evangelie ging brengen? Hij zou de eerste oudste / opziener van de gemeente in Kition zijn geworden. Zijn (tweede!) graf is te bezoeken tot op de dag van vandaag in de kerk van Kition, wij hebben het gedaan en waren onder de indruk van de plek. Hetzelfde geldt voor het graf van Barnabas, zelf Cyprioot, die samen met Paulus onder zijn volksgenoten het evangelie ging verkondigen, en de tweede zendingsreis van Paulus zelf terugging naar Cyprus. Hij werd er uiteindelijk gedood door zijn Joodse medebroeders, die het evangelie in tegenstelling tot hemzelf vijandig gezind waren. Het oeroude kerkje boven het graf van Barnabas staat niet ver van Salamis, volgens de overlevering zijn geboorteplaats.

Maar Cyprus heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht u van de vele overblijfselen uit de tijd van de zondvloed? Verder heeft Cyprus een schitterende natuur, een voortreffelijk klimaat, heerlijke stranden, een diepblauwe zee, stralende zonnenschijn, citrus- en wijnvruchten, verstilde bergdorpjes, prachtige kloosters op huiveringwekkende hoogten, fresco's, iconen, Romeinse amfitheaters met onvoorstelbare akoestiek, enz. enz. Wij konden eigenlijk maar één nadeel ontdekken: Cyprus is relatief duur, mede vanwege de koers van het Cypriotische pond (bijna 2 keer zoveel waard als de Euro). Niettemin heeft IchthusCamp zoals altijd voor u accommodaties weten te contracteren voor relatief de scherpste prijzen in de markt.

Belangstelling? Voordat we deze reis naar dit zonovergoten eiland daadwerkelijk gaan uitvoeren dit jaar of volgend jaar, willen we graag eerst weten hoeveel belangstelling er bij onze achterban voor deze reizen bestaat. Als u / jij belangstelling hebt voor deze reis, mail dan naar cyprus@IchthusCamp.Com, en we houden je op de hoogte. Geef ons een indruk van data dit jaar èn volgend jaar dat je mogelijk zou kunnen, en geef ons een indruk van je budget. Een dergelijke reis (naar keuze all-inclusive) kost uiteraard al gauw ettelijke honderden Euro's maar zoals altijd zal IchthusCamp hoge kwaliteit bieden tegen een relatief zeer scherpe prijs.

Klik hier voor mťťr informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

Méér foto's van deze bestemming & een aantal accommodaties

IchthusCamp Introductiepagina
Terug naar hoofdmenu


   

© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB