Happy Relation reizen

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Klik hier voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden, hoe te boeken (met korting op het normale campingtarief), wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

Interne links

IchthusCamp Introductiepagina

Terug naar hoofdmenu

  

(Voor de complete tekst, de reisdata, leeftijdscategoriën en alle overige informatie: rechts met uw muis naar beneden scrollen tot onderaan deze pagina (op dit moment buiten het beeld van uw monitor))

N I E U W : H A P P Y R E L A T I O N R E I Z E N
Happy Relations voor * Man-Vrouw * Moeder-Dochter / Vader-Dochter / Vader-Zoon / Moeder-Zoon
* Grootouder-Kleinkind * Eénoudergezinnen
R e i z e n d i e l e i d e n t o t h e r n i e u w d e o n t m o e t i n g

Rijnwaarden. Onze maatschappij rent zich rot. De mensen zien mekaar niet meer staan en, opgejaagd als ze zijn, raken ze steeds meer gestressed en geïrriteerd. Misverstanden en miscommunicatie nemen toe. Relaties komen onder spanning te staan en kinderen komen in de knoei. Een te somber en ongenuanceerd beeld van onze maatschappij? Wellicht. Er is immers wel wat aan te doen! Het begint bij eventjes eruit stappen, even (letterlijk) afstand nemen. Samen op reis gaan en mekaar opnieuw ontdekken. Samen met anderen, om ook van elkaar te leren. En door opnieuw plezier te hebben met elkaar. Opnieuw van elkaar genieten.

Verfrissend

IchthusCamp, de kleine christelijke reisorganisatie die niettemin steeds vooroploopt met frisse nieuwe reisideeën, heeft een nieuw reisprodukt dat relaties op vakantie helpt opnieuw op te bloeien. Allereerst door de prachtige omgeving waarheen de reis gaat. Wat is hier veel te zien, te genieten en te beleven! Bovendien helpt het zonnige klimaat ook bepaald mee om ook de vrolijke kant van het leven weer des te meer te zien. Verder is het zo dat door de relatie-/communicatie-/opfriscursus (niet verplicht, wel mogelijk) mensen op een stimulerende en nieuwe manier opnieuw met elkaar in gesprek gaan, waardoor hun relatie als vanzelf een nieuwe injectie krijgt.

Voor wie?

Voor wie zijn de Happy Relation Reizen van IchthusCamp, en voor wie zijn ze niet? Deze reizen zijn niet voor mensen met grote en ernstige relatieproblemen. Helaas helpt een fijne vakantie niet de oorzaak van een ernstig relatieprobleem op te lossen. We willen u echter niet in de kou laten staan; u kunt ons bellen voor hulp, en doorverwijzing naar onze IchthusCamp relatiedeskundige/-psycholoog, die u graag verder zal helpen. Onze Happy Relation Reizen zijn wèl voor mensen die voor iemand gekozen hebben in het leven, en die met deze persoon een fijne relatie willen behouden. We denken hierbij aan de relatie Man-Vrouw, maar we hebben óók speciale Happy Relation reizen voor de relatie Moeder-Dochter, Vader-Dochter, Vader-Zoon, Moeder-Zoon, Grootouder(s)-Kleinkind(eren) en last-but-not-least de relaties binnen Eénoudergezinnen. Voor mensen die de gevaren en uitdagingen van onze maatschappij zien, mèt z'n bijbehorende verleidingen, en die weerstand aan de laatste willen bieden. Voor mensen die een goede relatie hebben, maar die er tegelijkertijd voor open staan dat hun relatie best baat kan hebben bij een relatie-/communicatie-/opfriscursus. Voor mensen die willen leren en verder komen, èn tegelijk een fijne vakantie willen hebben. Dat is de formule: vakantie vieren en tegelijk verder komen. Dat is althans ons doel: een heerlijke vakantie mèt meerwaarde.

Wanneer en waarnaartoe?

Zowel tijdens de voorjaars-, zomer-, herfst- en kerstvakantie alsook tussentijds buiten de vakantieperiodes. U kunt afhankelijk van de reisperiode kiezen uit 2 bestemmingen: de Canarische Eilanden (La Gomera of Tenerife) of Toscane (Italië). Zie het reisschema verderop op deze pagina (scroll naar onderen met uw muis).

Hoe ziet zo'n IchthusCamp Happy Relation Reis er uit?

Eerste indruk van hoe een IchthusCamp Happy Relation Reis in principe is opgezet? Voorbeeld: de 8-daagse Happy Relation Reis naar La Gomera. IchthusCamp heeft op dit prachtige bergachtige subtropische eiland diverse accommodaties geselecteerd, verspreid over het eiland. Behalve om haar knusse afmetingen is La Gomera óók zo geschikt voor een Happy Relation Reis vanwege haar schitterende natuur: prachtige bloemen en planten, tropische vruchten, bergen, kloofdalen, een oerbos in het midden van duizenden (!) jaren oud (door de UNESCO beschermd); zwemwater rondom, en géén gevaarlijke of giftige dieren. Verder een uiterst vriendelijke en behulpzame bevolking die woont in een handjevol dorpen en in één heus stadje. De temperatuur is er heerlijk zonnig en warm zonder ooit te heet te zijn, gemiddeld zo'n 22 - 28°C vrij gelijkmatig het hele jaar door, terwijl de temperatuur ook 's nachts gemiddeld niet onder de 15 °C daalt. Het karakter van de Happy Relation Reis is dat van een uitgebalanceerde activiteiten- & ontspanningsreis. De groep wordt op gezette tijden onderverdeeld in kleinere groepjes, waardoor een deel van de groep af en toe 'bezig' is in cursusverband terwijl het andere deel van de groep 'vrij af' heeft. Per dagdeel of dag is er steeds weer een ander programma: het ene dagdeel lekker luieren en naar eigen inzicht, het andere dagdeel workshop of - voor wie dat wil - in een groepje of met je eigen maatje een opdracht uitwerken eventueel in combinatie met een eindbestemming, die elk koppel al wandelend, pratend, klimmend en afdalend, elkaar helpend en de hand toereikend, dan tesamen bereikt. Reisbegeleiding & professionele relatiebegeleiding zijn vanzelfsprekend aanwezig. De 8-daagse Happy Relation Reis vindt - bij voldoende aanmeldingen - plaats op gezette tijden verspreid over het jaar (zie hieronder het reisschema). Voor méér informatie, zie verderop op deze pagina, of klik hier op Méér informatie / Prijzen / Boeken (of later, linksbovenaan deze pagina of helemaal onderaan). Hebt u daarna nog vragen, e-mail dan naar happyrelationreizen@IchthusCamp.Com of bel: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar).

Reisschema's

Klik op deze regel voor de reisschema's en keer daarna terug naar deze pagina om verder over deze IchthusCamp Reizen te lezen.

Wat kost nu zo'n vliegreis naar de Canarische Eilanden resp. Toscane?

Prijzen van 495 - 895 Euro (vliegreis + accommodatie!), afhankelijk van de gekozen luxe *). Als je per sé niet op een vrijdag kunt en wel heel graag mee wil op een bepaalde reis, dan kun je ook op de maandag daarop de groep 'nareizen'. Nauwkeurige uitleg hoe op de locatie te komen ontvang je dan uiteraard. Je kunt dan eventueel ook op de eerstvolgende maandag weer terugreizen zodat je ook een 8-daagse reis hebt. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: van 695 tot 1295 Euro, afhankelijk van de gekozen accommodatie *)

*) Laagste prijs geldt voor jongeren bij verblijf in zelf meegenomen trekkerstentje. Voorbeeld: 8-daagse reis bij verblijf in eigen trekkerstentje: 495 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartment of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 695 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 895 Euro. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: bij verblijf in eigen trekkerstentje: 695 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartment of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 995 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 1295 Euro. De prijzen zijn op basis van reis & logies. De genoemde prijzen zijn inclusief alle transactiekosten, alleen exclusief enkele kleinere kosten die plaatselijk kunnen gelden zoals gebruikte elektriciteit, lokale belastingen of toeslagen, en i.g.v. huuraccomodatie evt. schoonmaak- of schadekosten bij niet-schoon of beschadigd heropleveren. In verband met dit laatste kan u tevoren een borgsom gevraagd worden die u na goed rentmeesterschap uiteraard weer terugontvangt.

Om precies uw kosten vooraf uit te rekenen, klikt u hier (of onderaan of linksbovenaan) opMéér informatie / Prijzen / Boeken.

De kosten van eten & drinken

Buiten de deur eten is in deze landen zo gebruikelijk dat u een paar stappen buiten uw verblijfsaccommodatie al eetgelegenheden aantreft, van eenvoudig en heel laaggeprijsd tot zeer gedistingeerde Haute Cuisine (zoals in de zeer fraaie 'Parador' van La Gomera). Naar keuze kunt u voor uw extra bewegingsvrijheid ook een eigen autootje via IchthusCamp huren, vanaf slechts 39 Euro per dag! Tip voor low-budget reizigers: Voor 5 Euro per dag kun je in een z.g. Hamburguesia heel behoorlijk eten. Voorbeeld: grote hamburger met gebakken uitjes, gemengde salade incl. rauwkost, tomaatjes en gebakken ei, ruime hoeveelheid frites. Prijs: 4 Euro. Als je vervolgens elke dag iets anders kiest voor die 4 of 5 Euro, dan kom je daar vast de week wel mee door! Ook je ontbijt is meestal al 'om de hoek' te krijgen (wie kiest voor de luxere accommodatie, neemt natuurlijk zijn ontbijt in het hotel). Het leuke van deze constructie vliegreis + (alleen) logies is dat deze reis naar de Canarische Eilanden op deze manier relatief voordelig gebleven is, dat u nu iedere dag iets anders kunt uitzoeken, of omgekeerd, dat u zelf uw favoriete plekje voor uw eten en drinken kunt uitkiezen (eventueel samen met één of meerdere anderen)!

Klik op de onderstreepte regel hieronder voor méér informatie over de diverse accommodatiemogelijkheden / Prijzen / Boeken Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wil maken resp. wanneer u uw reservering wil insturen!

-- Terug naar bovenaan deze pagina --

 


© 2020 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB