(Huwelijks-) Jubileumreizen

(scroll naar rechts en naar beneden om de volledige paginainhoud te zien)

IchthusCamp

Interne links

IchthusCamp Introductiepagina

Terug naar hoofdmenu

  

Een huwelijksjubileumreis is typisch maatwerk. Wij weten de mooiste plekjes voor de mooiste (huwelijks-) jubileumreis en bieden die ALTIJD aan tegen een zeer redelijke prijs.

Er zijn minimaal 4 mogelijkheden:

- U wilt als jubilerende ouders met heel uw gezin uw huwelijksjubileum vieren tijdens een gezinsreis-op-maat.

- U wilt als kinderen van jubilerende ouders hun huwelijksjubileum met heel het gezin vieren tijdens een gezinsreis-op-maat.

- U wilt als jubilerend bruidspaar met z'n tweetjes uw huwelijksjubileum vieren m.b.v. een fraaie jubilee honeymoon-op-maat.

- U wilt als kinderen van jubilerende ouders hen t.g.v. hun huwelijksjubileum verrassen met een fraaie jubilee honeymoon-op-maat.

- U wilt als jubilerend bruidspaar met z'n tweetjes mee in een speciale groepsreis voor jubilerende bruidsparen! Zelfs al kent u als bruidsparen elkaar van tevoren niet, u hebt toch bij voorbaat al iets bijzonders met elkaar - ten eerste doordat u samen christen bent, en ten tweede doordat u allemaal samen met uw partner uw huwelijksjubileum viert (dat u òf het afgelopen jaar achter de rug heeft, òf het aankomende jaar voor de boeg heeft òf... tijdens de reis beleeft)! Klik op deze regel voor de reisschema's van deze speciale groepsreizen en keer daarna terug naar deze pagina om verder over deze speciale IchthusCamp reizen te lezen.

Als u / jij niet zozeer belangstelling hebt voor zo'n groepsreis maar wèl voor een fraaie huwelijksjubileumreis-op-maat (al of niet met het hele gezin) - dus òfwel voor jezelf en je huwelijkspartner (al of niet samen met de kinderen), òfwel voor je jubilerende ouders of grootouders die je eens wilt verrassen (al of niet samen met jezelf als kinderen en/of kleinkinderen erbij) - , mail dan naar huwelijksjubileumreizen@IchthusCamp.Com of bel ons op +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar). Geef ons een indruk van data dat u mogelijk zou kunnen, en geef ons een indruk van het beschikbare budget. Zoals altijd zal IchthusCamp hoge kwaliteit bieden tegen een relatief zeer scherpe prijs en met een fraai voorstel komen.

Als u / jij echter juist belangstelling hebt voor zo'n speciale groepsreis samen met andere jubilerende bruidsparen (de z.g. 'huwelijksjubileumgroepsreis') - òfwel voor jezelf en je huwelijkspartner, òfwel voor je jubilerende ouders of grootouders die je wilt verrassen met zo'n huwelijksjubileumgroepsreis - , lees dan hieronder verder over de diverse bestemmingen, hoe te boeken, enz. enz.

Meerdere schitterende reisbestemmingen, dat wordt moeilijk kiezen...

Wil je een indruk van de bestemmingen van de IchthusCamp Huwelijksjubileumgroepsreizen (Toscane, Kreta, Cyprus, Ardennen of een Bijbelstudiereis),

click dan:

- HIER voor Toscane en
- HIER voor méér foto's van deze plek nabij Florence en Siena en ook

- HIER voor de andere bestemming in Toscane,
- HIER voor méér foto's van deze andere, tweede plek in Toscane, pal aan zee gelegen en toch ook dichtbij alle oudheden en bezienswaardigheden; of

click:

- HIER voor Cyprus,
- HIER voor de Ardennen, of

click dan:

- HIER voor de geplande Bijbelstudiereis, of

click:

- HIER voor de geplande Michael W. Smith Concertreis (in combinatie met een stuk vakantie op een mooie plek!)
- HIER voor de geplande Safarireis naar één van de meest onbedorven safarilanden van Afrika, waar je nog echt wild in z'n oerbiotoop ziet zonder dat je iedere richting die je uitkijkt tientallen toeristen ziet...
(bij de meeste van de bovenstaande reizen kun je zelf nog aardig sturen wat betreft de definitieve reisdatum; vul vrijblijvend je belangstellingsregistratie in op de internetpagina van deze reizen!); en

KEER DAARNA TERUG NAAR DEZE PAGINA OM HIERONDER RESERVERINGSFORMULIER EN KOSTENBEREKENING IN TE VULLEN EN TOE TE ZENDEN!!

Klik hier wanneer u uw reserveringsformulier wilt insturen!

Voorbeeld: wat kost nu zo'n vliegreis naar de Canarische Eilanden resp. Toscane?

Prijzen voor La Gomera: van 495 - 895 Euro (vliegreis + accommodatie!), afhankelijk van de gekozen luxe *). Als je per sé niet op een vrijdag kunt en wel heel graag mee wil op een bepaalde reis, dan kun je ook op de maandag daarop de groep 'nareizen'. Nauwkeurige uitleg hoe op de locatie te komen ontvang je dan uiteraard. Je kunt dan eventueel ook op de eerstvolgende maandag weer terugreizen zodat je ook een 8-daagse reis hebt. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: van 695 tot 1295 Euro, afhankelijk van de gekozen accommodatie *1*)
Prijzen voor Toscane: van 295 - 395 Euro (vliegreis + accommodatie!), afhankelijk van de gekozen luxe *). Als je per sé niet op een vrijdag kunt en wel heel graag mee wil op een bepaalde reis, dan kun je in sommige gevallen ook op een van de daaropvolgende dagen de groep 'nareizen'. Nauwkeurige uitleg hoe op de locatie te komen ontvang je dan uiteraard. Je kunt dan eventueel ook op een dienovereenkomstig latere dag weer terugreizen zodat je ook een reis van dezelfde reisduur hebt. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: van 495 tot 695 Euro, afhankelijk van de gekozen accommodatie *)

*1*) Canarische Eilanden: Laagste prijs geldt voor verblijf in zelf meegenomen trekkerstentje. Wordt in de praktijk alleen door jonge huwelijksjubilarissen gekozen maar kan erg leuk zijn (voor comfortabeler mogelijkheden, zie verderop). Voorbeeld: 8-daagse reis bij verblijf in eigen trekkerstentje: 495 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartment of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 695 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 895 Euro. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: bij verblijf in eigen trekkerstentje: 695 Euro. Bij verblijf in eenvoudige herberg, pension, huisje/appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 995 Euro. Bij verblijf in fraaie hotelaccommodatie: 1295 Euro. De prijzen zijn op basis van reis & logies. De genoemde prijzen zijn inclusief alle transactiekosten, alleen exclusief enkele kleinere kosten die plaatselijk kunnen gelden zoals gebruikte elektriciteit, lokale belastingen of toeslagen, en i.g.v. huuraccomodatie evt. schoonmaak- of schadekosten bij niet-schoon of beschadigd heropleveren. In verband met dit laatste kan u tevoren een borgsom gevraagd worden die u na goed rentmeesterschap uiteraard weer terugontvangt. Om precies uw kosten vooraf uit te rekenen, klikt u hier (of onderaan of linksbovenaan) op Méér informatie / Prijzen / Boeken.
*2*) Toscane: Laagste prijs geldt voor verblijf in zelf meegenomen trekkerstentje. Voorbeeld: 8-daagse reis bij verblijf in eigen trekkerstentje: 295 Euro. Bij verblijf in huisje/bungalow, appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 395 Euro. Prijzen voor een 15-daagse i.p.v. een 8-daagse reis: bij verblijf in eigen trekkerstentje: 495 Euro. Bij verblijf in huisje/bungalow, appartement of groepsaccommodatie (afhankelijk van wat gedurende de bewuste reisperiode beschikbaar is): 695 Euro. De prijzen zijn op basis van reis & logies. De genoemde prijzen zijn inclusief alle transactiekosten, alleen exclusief enkele kleinere kosten die plaatselijk kunnen gelden zoals gebruikte elektriciteit, lokale belastingen of toeslagen, en i.g.v. huuraccomodatie evt. schoonmaak- of schadekosten bij niet-schoon of beschadigd heropleveren. In verband met dit laatste kan u tevoren een borgsom gevraagd worden die u na goed rentmeesterschap uiteraard weer terugontvangt. Om precies uw kosten vooraf uit te rekenen, klikt u hier (of onderaan of linksbovenaan) op Méér informatie / Prijzen / Boeken.

De kosten van eten & drinken

Canarische Eilanden: buiten de deur eten is in deze landen zo gebruikelijk dat u een paar stappen buiten uw verblijfsaccommodatie al eetgelegenheden aantreft, van eenvoudig en heel laaggeprijsd tot zeer gedistingeerde Haute Cuisine (zoals in de zeer fraaie 'Parador' van La Gomera). Naar keuze kunt u voor uw extra bewegingsvrijheid ook een eigen autootje via IchthusCamp huren, vanaf slechts 39 Euro per dag! Tip voor low-budget reizigers: Voor 5 Euro per dag kun je in een z.g. Hamburguesia heel behoorlijk eten. Voorbeeld: grote hamburger met gebakken uitjes, gemengde salade incl. rauwkost, tomaatjes en gebakken ei, ruime hoeveelheid frites. Prijs: 4 Euro. Als je vervolgens elke dag iets anders kiest voor die 4 of 5 Euro, dan kom je daar vast de week wel mee door! Ook je ontbijt is meestal al 'om de hoek' te krijgen (wie kiest voor de luxere accommodatie, neemt natuurlijk zijn ontbijt in het hotel). Het leuke van deze constructie vliegreis + (alleen) logies is dat deze reis naar de Canarische Eilanden op deze manier relatief voordelig gebleven is, dat u nu iedere dag iets anders kunt uitzoeken, of omgekeerd, dat u zelf uw favoriete plekje voor uw eten en drinken kunt uitkiezen (eventueel samen met één of meerdere anderen)!
Toscane: ook in Italië is buiten de deur eten heel gebruikelijk. Ook hier vindt u op korte afstand van uw verblijfsaccommodatie (naar keuze op loopafstand) al eetgelegenheden. De kosten voor eten & drinken zijn ietsje hoger dan op de Canarische Eilanden, daarentegen is de reissom zelf een stuk lager dan die naar La Gomera dat immers in de subtropen ligt: twee keer zo ver vliegen, naar een héél andere wereld dan die van het Europese vasteland, waardoor het zijn hogere reissom dubbel en dwars waard is.

Klik hier voor méér informatie, wanneer u eerst een kostenberekening wilt maken resp. wanneer u uw reserveringsformulier wilt insturen!

-- Terug naar bovenaan deze pagina --


© 2015 IchthusCamp IchthusCamp Tel.: +31-(0)622-339416 ('s middags best bereikbaar)
Gironummer: 3179348 KvK Utrecht 30100982
 

Wijzigingen voorbehouden. IchthusCamp is niet aansprakelijk voor onbedoelde onjuistheden, vergissingen of schade ontstaan door deze of andere publicaties. Aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

VCR CCI ANWB